X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 513
Fotoğraflar 114751
Gözlemler 10285
Videolar 2278

FORUM

Yeni sitenin devam eden sorunları

cnnaltunsu cnnaltunsu 3.08.2026 09:37:46
Trakuş gibi çok önemli veri bankasına ve işlemesine sahip bir siteyi güncellemek kolay olmasa gerek. Elinize ve emeklerinize sağlık. Ben de karşılaştığım bazı hususları not etmek istedim.

1- Eskiden nicknamelerin üzerine gelince isim çıkıyordu ve aktif idi. Şimdi pasif ve isim de çıkmıyor. 

2- Benim sayfamda fotoğraf türlerim ve kertik listem aktif idi. Şimdi pasif.

3- Eskiden hangi tür (galeri, fhd, 4k) fotoğraftan yükleme hakkımı tarihi ile beraber görebiliyorduk. Şimdi göremiyorum. Deneyerek öğrenebiliyorum.

4- Gereksiz yere tarih bilgisi isteniliyor. Oysa Trakuş bunu fotoğraftan çekebiliyor. 

5- Yükleme sorunları devam ediyor. Son galeri fotoğrafım "Benim Sayfam!da görülüyor ama Foto Galeri'de yok.

6- Siteyi açınca hala gözüm önce "Günün Fotoğrafları"nı arıyor. Belki "Günün Fotoğrafları ve Günün Videoları" en üstte yer alabilir. 

Saygılarımla

cnnaltunsu cnnaltunsu 3.08.2026 19:25:55

Nazik cevabınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Ömer Furtun Hocam. Kolay gelsin diyor, başarılar diliyoruz.

ercanerku ercanerku 3.08.2026 18:09:06

Merhaba Canan hanım, "Benim sayfamda fotoğraf türleri" kısmı az önce aktif edildi. Diğer düzenlemelerimiz devam ediyor.

cnnaltunsu cnnaltunsu 3.08.2026 19:21:51

Merhaba Ercan Bey,
Şimdi kontrol ettim. Bir tek "Fotoğraf Gönderdiği Türler" başlığı aktif olmuş. Diğer başlıklar henüz aktif olmamış.

ercanerku ercanerku 3.08.2026 21:14:10

Onlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor Canan hanım. Kısa bir süre sonra onlar da aktif olacaktır.

furtun furtun 3.08.2026 16:52:37

Canan hanım merhaba,

Çok teşekkür ederiz. Güzel sözleriniz bizi gerçekten motive ediyor. TRAKUŞ'u daha iyi hâle getirebilmek için kullanıcılarımızın geri bildirimlerine büyük önem veriyoruz. Paylaştığınız notları dikkatle değerlendireceğiz. İlginiz ve katkınız için tekrar teşekkür ederiz.

1- Eskiden nicknamelerin üzerine gelince isim çıkıyordu ve aktif idi. Şimdi pasif ve isim de çıkmıyor.
Listemizde var. Daha kritik düzeltmeler yapıldıktan sonra uygulayacağız.

2- Benim sayfamda fotoğraf türlerim ve kertik listem aktif idi. Şimdi pasif.
Bu konu öncelikli listemizde bulunuyor. En kısa zamanada aktif hale gelecek.

3- Eskiden hangi tür (galeri, fhd, 4k) fotoğraftan yükleme hakkımı tarihi ile beraber görebiliyorduk. Şimdi göremiyorum. Deneyerek öğrenebiliyorum.
Listemizde var. Tarihlet görünür hale gelecek.

4- Gereksiz yere tarih bilgisi isteniliyor. Oysa Trakuş bunu fotoğraftan çekebiliyor.
Notlarımızı arasına aldık. Değerlendireceğiz.

5- Yükleme sorunları devam ediyor. Son galeri fotoğrafım "Benim Sayfam!da görülüyor ama Foto Galeri'de yok.
Birkaç üyeden de aynı sorun iletildi. Bugün üzerinde çalışılan bir konu.

6- Siteyi açınca hala gözüm önce "Günün Fotoğrafları"nı arıyor. Belki "Günün Fotoğrafları ve Günün Videoları" en üstte yer alabilir.
Kritik, işlevsel düzenlemeler/düzeltmelere yapıldıktan sonra bu tip talepleri de değerlendireceğiz.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 513  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2026 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT

Web Tasarım & Geliştirme: Longplay Dijital Ajans