X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 513
Fotoğraflar 243821
Gözlemler 10311
Videolar 2301

FORUM

Yeni site hk.

sener sener 28.08.2026 21:13:02
Merhabalar,

Yeni sitemiz günden güne güzelleşiyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Naçizane birkaç önerim olacak:

1. FG ve günün fotoğraflarının ana sayfanın en üstüne alınması birçok açıdan daha uygun olacaktır.

2. Yıldız hesabına göre FG fotoğraf yükleme sistemi anlık olarak çalışıyor. Eski sitedeki gibi sadece günlük bazda çalışması daha esnek ve daha iyi olur diye düşünüyorum.

3. Ercan bey'in daha önce bana söylediğine göre 5 yıldızlı üyeler için fotoğraf yükleme sınırı yok (4k dahil). Onlara da sınır getirilmeli. Hiçbir üye günde birden fazla fotoğraf girememeli

diye düşünüyorum.

Tekrar herkese teşekkür ederim. Yeni sitemizin hayırlı olmasını diliyorum.

ercanerku ercanerku 29.08.2026 00:53:41

merhaba Sener bey, not ediyoruz, yönetim kararlaştıracaktır. Bugün mesela az önce en alttaki istatistik sayfalarını düzenledik. Yurtiçi ve yurtdışı kayıtları geldi kertikte. Her gün düzenleme yapmaya devam ediyoruz. Zaten sitenin en altında da versiyon ve son düzenleme tarihleri yer alıyor. Önceliğimiz tabii ki noksan olan kısımlar. Onlar bitince görselleştirme kısmına yeniden döneceğiz. İlginiz için teşekkür ederim. Tüm yazılanları not alıyoruz. selamlar herkese.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 513  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2026 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT

Web Tasarım & Geliştirme: Longplay Dijital Ajans

v1.106 - 29.08.2026 00:44